matromarine700x200MPS

Service af oliefyr
DKK 495,00
Antal:
Service af oliefyr

Service af oliefyr


Vi godtager ikke indsendte oliefyr, hvis ikke der er noteret mærke, modelnr. samt serienr. i feltet "kunde bemærkning"!

Denne pris dækker kun igangsætning og i tilfælde af at oliefyret ikke fejler noget. 

Vi kan servicere og reparere oliefyr fra Wallas, Maritime Booster og Autoterm. Prisen her indbefatter udelukkende opstilling og opstart på vores værksted. Hvis din bådvarmer ikke fejler noget hos os er det her altså det du skal betale for vores check. Det indbefatter naturligvis også en dialog om hvad der muligvis kan være galt i din installation. Hvis der er noget der skal skiftes eller justeres tilkommer arbejdstid og materiale omkostninger.  

BEMÆRK at vi ikke kan tilbyde service eller reparation af kinesiske bådvarmere, da alle dem vi har kendskab til indeholder asbestholdige dele hvilket er i strid med dansk lovgivning, hvorfor vi naturligvis ikke må skille disse varmere ad.

Venligst udfyld og køb dette produkt ved indlevering af din bådvarmer. Du kan gøre det inden indlevering eller i butikken med vores hjælp. Venligst vælg "serviceopgaver/bankoverførsel" vedr. betaling (vi kender jo ikke nødvendigvis den endelige pris) og skriv mærke og model nr samt serie nr. i feltet "kunde bemærkning"