matromarine700x200MPS

MarinePod vandtæt Tablet Mount til iPad
DKK 1.795,00
Antal:
MarinePod vandtæt Tablet Mount til iPad
1453130168_OverBoard_Mini_1.jpg
1453130181_OverBoard_Mini_2.jpg
1453130192_OverBoard_Mini_3.jpg
1453199659_OverBoard_Case_alene_1.jpg
1453199669_OverBoard_Case_alene_2.jpg

MarinePod vandtæt Tablet Mount til iPad

 

Vandtæt Tablet Mount og cover til iPad Mini, Tablets og E-Book readers.

Indhold:

  • OverBoard Waterproof iPad Case OB1083BLK.
  • MarinePod Mini Tablet Mount OB1134WHT.
  • ROKK justerbar sugekopbeslag.


Simpel og fleksibel montering på enhver overflade. Komplet frihed til bevægelse, gør at skærmen kan positioneres så man altid kan se den i direkte sollys.

ROKK beslagets unikke design, giver hurtig og nem aftagelse af MarinePod Tablet beslaget.

 

 

Nu kan du også montere din dyrebare iPad mini sikkert på din båd, så det kan bruges i al slags vejr, fastgjort til dæk eller monteret ved styreplads. Ideel til brug på sejlbåde, motorbåde, RIBs og meget mere. Kompatibel med OverBord’s vandtætte ”iPad mini Case” og giver mulighed for integration med alverdens marine elektronik. Udviklet af MarinePod med et ”snap on/off” monterings system, der gør den perfekt til alle former for sejlsport. Kan monteres på rør, dæk eller skot med fast beslag eller sugekop.

 

MarinePod information

 

MarinePod har opbygget et enestående ry for at levere høj kvalitet, innovative og æstetisk tiltalende produkter. MarinePod giver en enkel, robust kvalitets løsning til beskyttelse af det vigtige elektroniske marine udstyr. Styrepladsen er der, hvor du har brug for navigatonsplotter eller radar for navigation, men fysisk montering i cockpit kan være udfordrende. MarinePod tilbyder en unik vifte af produkter indenfor instrument huse, der hjælper til at overvinde denne udfordring, udviklet til brug i enten motor- eller sejlbåd.

 


SM-MP-TBM-OB-RAS