matromarine700x200MPS

C-MAP NT+ Local Søkort
DKK 799,50
Antal:
C-MAP NT+ Local Søkort
C-MAP NT+ Local Søkort
C-Map NT+ MENC274-L62-Local
C-Map NT+ MENC109-L60-Local
C-Map NT+ MENC125-L61-Local
C-Map NT+ MENC270-L57-Local
C-Map NT+ MENC163-L64-Local
C-Map NT+ MENC271-L58-Local
C-MAP-NT-MENC124-wide

C-MAP NT+ Local Søkort

Vi er distributør af C-Map elektroniske søkort hvilket betyder at vi selv brænder kortene når du bestiller og at vi dermed kan brænde søkort for et hvilket som helst farvand i verden og altid i den seneste version.

 

 

LINK TIL C-MAP ONLINE KATALOG


Klik på billederne til venstre for at se de forskellige kort. Du kan vælge andre C-Map kort end dem lige er speciferet. Du skal blot vælge "andre C-Map kort i rullemenuen og derefter størrelsen og så blot skrive kort koden i kommentar feltet der fremkommer når du går til kassen.

Afhængig af kortplotter er der 3 forskellige kort brikker at vælge mellem. Husk at vælg ude til venstre. Er du i tvivl om hvilken en du skal bruge kan du se C-Map´s liste nedenfor med de forskellige kortplottere og hvilke C-Map søkort de anvender.

 

C-KORT FP-KORT
c-map-usercard C-Map FP-Kort

 

LINK TIL KORTPLOTTER / C-MAP OVERSIGT

BEMÆRK ALTID SIDSTE NYE VERSION

SERVICE INFO - Vi har desværre erfaret at der er nogle forhandlere der sælger gamle kort med en besked om at de er de sidste nye. Alternativt sælger de større Megawide kort som kompensation. Man skal så dog være opmærksom på at de fremtidige C-Map søkort opdateringer så også bliver noget dyrere da prisen herfor altid er den halve.

DENNE KORTSERIE ER UDGÅET OG KAN IKKE MERE OPDATERES. DER KAN EJ HELLER LAVES NYE KORT BASERET PÅ NT ELLER NT+ TEKNOLOGIEN 

C-MAP NT+ serien er den ældste version af de elektroniske søkort fra Jeppesen Marine. Jeppensen er ikke hvem som helst og fremhæver også dem selv som Boing firmaet som udover at være vel verdens største flyproducent også producerer elektroniske kort til flyindustrien.

Denne serie er efterhånden nok mest udbredt indenfor den mere proffesionelle skibsfart hvor der stadig er mange søkortplottere der anvender disse kort.