matromarine700x200MPS

Cobb "Med køkkenet under armen..."
DKK 99,00
Antal:
Cobb "Med køkkenet under armen..."
09.5280.jpg
1512739343_09-5280.jpg
1519905063_09-5280.jpg

Cobb "Med køkkenet under armen..."

Cobb grillbog med massere af gode opskrifter.

Den lille fikse Cobb grill med de mange muligheder blev introduceret til danskerne for 3 år siden. Da Cobb grillen er en meget sikker, fleksibel og let grill, var det i begyndelsen især båd- og campingfolkene, der tog den til sig. Men andre er kommet efter det, og den nye kogebog vil ganske givet medvirke til at styrke interessen.

Bag kogebogen, der har titlen "Med køkkenet under armen", står Brian Larsen, der gennem Cobb Scandinavia importerer grillen, og hans kone, Birthe Gade, der er medejer af og til daglig kan findes i forretningen Wiiben i Nykøbing Mors.

”Vi fik efter vores målestok hurtigt succes med vores grill, og efterhånden som kunderne fik øjnene op for, hvor nemt det er at bruge den, så begyndte de at efterspørge opskrifter til andet end den traditionelle grillmad”, siger Brian Larsen. ”De fik lyst til at udfordre sig selv på Cobb'en, og vi begyndte så at bringe opskrifter på vores hjemmeside på nettet.” ”Men den kan man jo ikke altid tage med sig, og derfor blev idéen om en kogebog født,” oplyser Brian Larsen.

Smagfuld kogebog
”Med køkkenet under armen...” er gennemillustreret med flotte og appetitvækkende farvefotos. Mange af opskrifterne er garneret med forslag til tilbehør, hvoraf en stor del også er fremstillet på Cobb'en, der bl.a. kan bage kartofler og grønsagspakker i den smarte rende, der omgiver selve brændkammeret. Desuden er der til hver opskrift i ”Med køkkenet under armen...” illustrativt vist, hvilket tilbehør til Cobb grillen, der skal bruges, når retten skal laves.

ISBN 87-991333-1-8

 

Læs mere her: www.cobb.dk