matromarine700x200MPS

Coppercoat Bundmaling 3 kg.
DKK 1.260,00
Antal:
Coppercoat

Coppercoat Bundmaling 3 kg.


Coppercoat™ bundmaling
- holdbarhed op til 10 år.

  • Slip for bundbehandling og udgiften til antifouling i mindst 10 år.
  • Prisvindende miljøvenlig kobberbundmaling.
  • Godkendt af IMO og LLoyd.
  • Sættet består af 2 x 1/2 ltr. epoxy & 2 kg. kobberpulver.
  • Rækker til 4 kvm. i 4 lag.

Coppercoat er baseret på en vandopløselig epoxy resin, som er tilsat den størst mulige mængde af 99 % ren kobber og en blanding af godkendte biocider. Dette er fuldt certiceret af ”Health and Safety Executive” (nr 7532). Den afhærdede epoxy bundmaling giver en exceptionel langtidsholdbar beskyttelse mod marinebegroninger. 

Coppercoat bliver leveret i 3 dele:
Pakke A (resin)
Pakke B (hærder)
Pose med 2 kg. fint kobberpulver

Vedligeholdelse:
Korrekt påført Coppercoat holder bunden ren i mange år, over 15 år er ikke unormalt. Der kan dog komme begroninger i form af slim fra grønalger. Dette fjernes let med en afvaskning med en Scotch-brite svamp eller højtryksspules. Er der områder hvor der er ruere efter den første sæson. Fjern ruerne umiddelbart efter optagning, og slib de udsatte steder, Det er kun blotlagt kobber der virker. Ruere vil gerne sidde i epoxy. Sejler du begrænset i en periode over 2-3 år kan der også forekomme begroninger. Det irrede lag mister sin kobberholdighed, da der ikke forekommer nok slitage i overfladen, og så kan der ikke komme ny kobber frem. Her anbefales det at slibe overfladen hvert andet år for at få blotlagt nyt kobber, Sejler du langture er dette ikke nødvendigt, men gør heller ikke skade.
Husk at det er kemikalier der arbejdes med, så det anbefales at anvende nitrilhandsker, beskyttelsesdragt og briller under udførelsen af arbejdet. Kommer der Coppercoat på huden eller i øjnene skal det afvaskes, umiddelbart med varmt vand. Coppercoat har en holdbarhed på 12 måneder i uåbnede emballager ved stuetemperatur. Coppercoat må ikke udsættes for frost.

Påføringsvejledning