matromarine700x200MPS

Coelan Primer Rød 250 ml.
DKK 119,00
Antal:
Coelan Primer Rød 250 ml.

Coelan Primer Rød 250 ml.

 

Coelan primer med rødt pigment velegnet til mørke træsorter, såsom maghoni.

Coelan primer (uanset etiketten) er en 1-komponent polyurethan baseret primer, der sørger for vedhæfning og UV-beskyttelse ved behandling på træ som teak, eg, lærk og fyr. Coelan primeren er pigmenteret med jern-oxid og kan blandes hvis man ønsker en anden farve. (Husk! Træ skal altid primes) Forbrug ca. 200 ml. pr. m².

 

Coelan primer har desværre været et varmt debatemne mellem mange brugere og forhandlere af Coelan produkter.

I 2009 valgte producenten Coelan i Tyskland at udvikle en helt ny primer for erstatning af den mangeårige og velafprøvede primer. Meningerne har været delte så derfor har der i 2009 og 2010 været markedsført den originale primer fra Coelan og den gamle primer via en Norsk distributør.
Lynettens Bådservice valgte at følge fabrikkens egne anbefalinger, dvs. kun at sælge denne nye primer i tro og tillid til, at de eksperter der gennem tiderne har udviklet den gamle primer, også har kompetencen til at finde den korrekte opskrift på denne nye primer.

I slutningen af 2010 blev Coelan solgt og de nye ejere har valgt kun at markedsføre een type primer.
Derfor vil der fra 2011 kun være en type primer på markedet (om end der nok fortsat vil være forskellige etiketter) og vi fortsætter som hidtil kun at markedsføre den officielt erklærede Coelan primer.

 

Vejledning og information i PDF