matromarine700x200MPS

Nautec Solbriller Fit-On
DKK 335,00
Antal:
Nautec Solbriller Fit-On
Watski
Fit-On

Nautec Solbriller Fit-On

 

Watski Polaroid solbrille, super let med CAT 3 POLAROID CE AS/NS 1067.2003 Australian Standard linser.

Ergonomisk formet stel som gør, at brillen sidder bekvemt og sikkert på næsten alle sejlere. Polaroid linsen fjerner reflekser og gør vindskift meget mere synlige. "Fit-On" modellen er fantastisk god og effektiv, at bære udenpå den almindelig brille.

Hvorfor polariserende linser når man sejler ? Det giver dig den bedste beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Polariserende glas beskytter dig mod UV-A, UV-B og UV-C.
Solen og reflekserne fra vandet er ekstra stærke på havet, og filteret fjerner alle uønskede reflekser og giver dig på den måde, en bedre kontrast og skarphed. Således er solbriller med Polariserende glas et perfekt valg for dem, der involverer sig i sportsaktiviteter, som f.eks. sejlsport og skiløb, hvor refleksioner fra vand og sne kan forårsage store problemer. Dette gør også at polariserende solbriller er, at foretrække når du er ude og køre bil. Med solbriller med polariserende glas får du simpelthen et mere behagelig udsyn. Vores stel er samtidigt meget let og sidder godt fast på dit hoved, næsten uanset din hovedform.

 

  • 100% UV beskyttelse
  • Inkl. stofpose
  • Logo står i signalflag

Watski_Logo