matromarine700x200MPS

Key West Estelle
DKK 899,00Antal:
Red
Red
Red
Navy
Pearl
Light Blue

Key West Estelle

 

Skandinavisk enkelthed kombineret med kvalitet og funktionalitet


Womens softshell jacket.

  • 100% Cotton
  • Nr. 15-6-010

 


Historien
Key West blev etableret i København år 1995, på baggrund af en vision om lave maritimt kvalitetstøj til livet ved vandet, havnen og marinaen. Med en lang historie i det nautiske og med rødder i Red/Green og norske Jean Paul, blev Key West en naturlig fortsættelse af de maritime traditioner – dog med sin egen stil.

Stilen
Key West laver tøj og accessories til kvinder og mænd, samt enkelte modeller til børn. Stilen er er klassisk sporty-casual med inspiration fra det maritime. Designet kombinerer skandinavisk enkelthed med kvalitet og funktionalitet. De to årlige kollektioner består af brugbare og tidsløse klassikere samt opdaterede sæsonnyheder, alle med maritime detaljer og i klassiske blå og røde farver samt sæsonens farver – og altid i bedste kvalitet.

Visionen
​Key West er mærket for den som vil være stilet, men også praktisk klædt og som sætter pris på produkter med både kvalitets- og stilmæssig lang holdbarhed. De klassiske striber og basic sweatshirts er stadig lige populære efter næsten 20 år på markedet og danner basis for kollektionerne sæson efter sæson. ​Maritimt kvalitetsbeklædning siden 1995. Key West sælges i Skandinavien og Nordeuropa.

 

Key West