matromarine700x200MPS

Eurovinil Redningsflåde Std. Container 6P
DKK 7.895,00
Antal:
Eurovinil Redningsflåde Std. Container 6P
Container - redningsflåde

Eurovinil Redningsflåde Std. Container 6P

6 personer redningsflåde

 

Redningsflåden er forsynet med følgende standardudstyr: 

Reparationskit

Øse
2 stk. svampe
Pumpe
Drivanker
2 stk. padler
Instruktion i overlevelse
Flydekniv
Kastering med line

 

logo-survitec

EV-logo

 

 

 

 

Denne redningsflåde har sit udspring i de tidligere RORC regler for havkapsejladser.
Standard International er dog ændret på flere områder, idet vi har ønsket at tilbyde en redningsflåde for den gennemsnitlige lystsejler. Derfor har vi sparet væk den isolerede bund, ud- eller indvendigt lys, vandrationer, raketter og andet udstyr til havsejlads.
Herved har vi fået en meget populær flåde til den almindelige sejler til brug i Skandinaviske farvande, i kystnære områder.

Redningsflåden består af to uafhængige oppustelige sektioner placeret over hinanden med en enkeltlags bund, samt en oppustelig støtte af det beskyttende oversejl. Hver oppustelig sektion kan bære det gældende antal personer.
Oversejlets støtte oppustes samtidig med redningsflådens undersektioner og flådens fire store stabilatorsække under flåden frigøres samtidig automatisk - Så alt er klar efter et træk i udløserlinen.

Alle EV redningsflåder fremstilles efter de nyeste teknikker i Europa og anvender EV's eget materiale E.M.C. der er velegnet for højfrekvens svejsning og som sikrer dig en ensartet og sikker samling.
Modsat butylgummilignende materialer, som vi kender det fra de første generationer af gummibåde, har de en lang levetid og lange serviceintervaller. Dette materiale har dog sin største udbredelse ved produktioner i fjernøsten, hvor arbejdskraften er billig og derfor altid bliver håndlimet.
Eurovinil tilhører en af verdens største organisationer inden for overlevelsesudstyr, se nærmere på www.survitecgroup.com

 

BEMÆRK DE PAKKEDE MÅL - IKKE HELT UVÆSENTLIGT NÅR DER SKAL FINDES PLADS OMBORD 

STØRRELSE  DIMENSIONER  VÆGT 
 4  74 x 42 x 29
 30
 6  74 x 42 x 29
 32
 8  74 x 52 x 29
 37
 10  74 x 52 x 29
 42
 12  82 x 54 x 29
 46

 

Se mere om Eurovinil redningsflåder