matromarine700x200MPS

ePropulsion eLite pÿFDhÿFDngsmotor 500W
DKK 8.499,00
Antal:
ePropulsion eLite påhængsmotor 500W

ePropulsion eLite pÿFDhÿFDngsmotor 500W

 

eLite påhængsmotor med monteringsbeslag, en 220V AC oplader, en praktisk bæretaske, en magnetisk sikkerhedsknap med en håndrem og en detaljeret brugervejledning. ePropulsion eLite er en højeffektiv, ultrakompakt, og letvægts elektrisk påhængsmotor med en kapacitet på 500 W. Denne motor er designet for nem transport og brugervenlighed og er ideel til brug på f.eks. gummibåde, små joller, kanoer, og lignende fartøjer. Motoren er udstyret med både batteri og kontrolpanel indbygget direkte i motorens stang, som også fungerer som ror for forbedret manøvredygtighed.

Monteringsbeslaget er udstyret med et effektivt quick-release system, som gør det muligt hurtigt at fjerne motoren og efterlade beslaget fast på båden. Dette beslag kan justeres i fire forskellige højder på stangen, hvilket gør det muligt at tilpasse motorens længde til næsten enhver bådtype. Motoren er designet til at kunne operere i både saltvand og ferskvand.

Med det indbyggede batteri kan motoren køre i op til 40 minutter på maksimal kraft, eller omkring 3,5 time på minimal indstilling. På fuld effekt kan motoren skubbe en båd op til omkring 4 knob. Disse resultater er baseret på test med en 2,5 meter lang aluminiumsjolle og en enkelt passager på en rolig sø. Ydelsen kan variere afhængigt af forskellige faktorer såsom bådtype, gasindstilling og udendørstemperatur.

Specifikationer:
· Batteri: Indbygget 378 Wh 25,2V Lithium-ion
· Driftstid: Varierer fra 40 minutter til 3 timer og 24 minutter, afhængigt af faktorer som bådtype, gashåndtering og temperaturforhold
· Oplader: Medfølgende 230V oplader


PA-1194740